Kleurmonstertjes

Zie je hoe kleurrijk wij waren vandaag? Speciaal voor het kleurenmonster dat op bezoek kwam.. Wat een raar wezentje, zo helemaal in de war! Wij waren gelukkig niet in de war, ons gevoel kan je wel van ons gezichtje aflezen zeker? BLIJ dat we terug naar onze klas mochten! 😊

De derde kleuterklas werkte voor de eerste keer op de laptops in de computerklas, samen met het Kleurmonstertje leerden ze mapjes openen, verkleinen, sluiten en kleurmonstertjes kleuren.

Het kleurenmonster straalde heel veel geel uit, het geel van de zon en van blijdschap, maar later had hij verdriet en kleurde hij blauw, het blauw van de regen en de zee…

Daarna kleurde ons kleurenmonster rood want hij was boos en vervolgens helemaal zwart want hij zag een grote harige spin en was heel erg bang!

De volgende dag kleurde ons kleurenmonster groen! Hij was rustig, kalm en voelde zich gewoon OK. Eén minuutje helemaal zen met de zon op onze snoet!

3

Afbeelding 1 van 6

Op Valentijn kleurde ons kleurenmonster roze! Hij was verliefd… 💕 En wij stonden eens extra stil bij wat vriendschap is & hoe belangrijk vrienden zijn! Vriendschapsbandjes, gezellig onderonsje met pannenkoeken & een leuke vriendschapsfoto!

Enkele activiteiten binnen het thema ‘kleurmonster’